ze gaan naar school

Stichting Ikunda geeft steun aan meisjes, zodat zij naar school kunnen gaan door middel van het betalen van school geld, uniformen, boeken, schrijfgerei en kostgeld. 

Mijn naam is Haikaeli Augustino, ik volg mijn certificaat in kleermaken. Het is waar dat ik zonder jouw vriendelijkheid nergens kon komen. Ik ben in een arm gezin geboren dat me niet veel dingen en vooral onderwijs kon geven. Ik beloof om hard te studeren en mijn leven op te bouwen en anderen te helpen.

Haikaeli

Ik ben erg dankbaar voor je steun en liefde die je me geeft. Ik zal mijn best doen op school, omdat ik weet dat deze kans om naar school te gaan mij met een reden is gegeven. Ik hoop dat ik op een dag in staat zal zijn om dezelfde kansen te geven aan de meisjes die het nodig hebben!

Floreana

Heel erg bedankt voor het helpen van mij om sponsors te vinden. Ik ben blij om te zeggen “Dank u” allemaal voor uw liefde voor mij, ik ben erg blij om te studeren in internaat. Ik vind het erg leuk. Ik heb nieuwe vrienden en een goede plek om te slapen gevonden. Bedankt dat je me speciaal hebt gemaakt. Ik zal studeren om een goede dokter te worden.

God zegene u allen voor uw vriendelijke hart.

Ik hou van jullie allemaal.

Calista

© Stichting IKUNDA

geef meisjes een kans op een goede opleiding!

contact

T: (0031) 684 758259 

E: info@ikunda.org

Van Der Helststraat 48

8021 VJ Zwolle

KvK 68626827
RSIN 857524987
IBAN NL15ABNA0247209155